Warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/usr/home/hrtzfestival.com/:/home/hrtzfestival.com/:/usr/home/services/) in /usr/home/hrtzfestival.com/web/wp-content/themes/gather/functions.php on line 91 Warning: fopen(): Filename cannot be empty in /usr/home/hrtzfestival.com/web/wp-content/themes/gather/functions.php on line 92 Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/home/hrtzfestival.com/web/wp-content/themes/gather/functions.php on line 93 ANA DRUCKER + BOLIDEN – Hrtz Festival

ANA DRUCKER + BOLIDEN

 

 

El projecte de Boliden i el treball d’Ana Drucker té una mateixa premisa, el xoc entre els mons digital i analògic.

La música de Boliden parteix dels sons samplejats d’una font analògica com són les cintes de cassette, sense refusar l’ús de samples provinents de fonts digitals i explotant la possibilitat que ofereix el software de producció musical.

Per la seva banda, Ana Drucker basa el seu treball en l’ús de materials igualment artesanals, els seus dibuixos i pintures principalment font d’imatges per el seu treball de vídeo, on les seves pintures grabades amb una videocàmera digital són manipulades al extrem.

Resonant Roads proposa una experiència immersiva i estàtica en què les textures i colors de les visuals s’associen lliurement amb les denses capes sonores, obviant qualsevol narrativa tradicional a favor de les emocions.

Jugant amb la percepció del temps, es fan palpable transicions de estats més calmats i acollidors a altres més freds i violents. La música hipnòtica en contraposició amb les imatges fan pensar en la influència de la psicodèlia per la seva capacitat per induir estats de trance.

Havent actuat junts en diverses ocasions anteriorment a Barcelona, ambós artistes estaran presentant nou material.

Lloc: BAU, Centre Universitari de Disseny, ESPAI POLIVALENT EDIFICI A

Inscripcions aqui!