Warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/usr/home/hrtzfestival.com/:/home/hrtzfestival.com/:/usr/home/services/) in /usr/home/hrtzfestival.com/web/wp-content/themes/gather/functions.php on line 91 Warning: fopen(): Filename cannot be empty in /usr/home/hrtzfestival.com/web/wp-content/themes/gather/functions.php on line 92 Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/home/hrtzfestival.com/web/wp-content/themes/gather/functions.php on line 93 COL·LEC STUDIO – Hrtz Festival

COL·LEC STUDIO

 

 

Col·lec X és una plataforma trans-disciplinar que desenvolupa idees i accions en comunitat. Forma part de Col·lec, un estudi d’experiències humanes amb base a Barcelona, enfocat a nous formats de comunicació mitjançant la fusió d’entorns digitals i físics.

Col·lec neix de la participació de les persones, de la creació d’emocions a través de l’acció conjunta. Realitza projectes per a marques i institucions, i està format per un equip multidisciplinar.

Col·lec X funciona com a espai de creació híbrida entre estudiants i professionals. Explora els processos d’investigació de forma oberta i col·laborativa, generant sinèrgies i connexions entre persones.

Avui en dia la tecnologia està present en els nostre víncles més vitals del dia a dia. Les nostres relacions amb persones i amb màquines estan canviant, i la nostra manera de viure experiències i emocionar-nos també es veu afectada.

Acabarem humanitzant les màquines? Ens tornarem més robòtics els humans? Hem reflexionat sobre el futur dels humans en relació a les màquines en un entorn cotidià, plantejant nous escenaris i formes d’interacció. Desde la plataforma Col·lec X es va explorar les possibilitats de l’empatía tecnològica en un workshop col·laboratiu, partint de les instal·lacions experiencials de Col·lec Studio.

Lloc: BAU, Centre Universitari de Disseny, ESPAI POLIVALENT EDIFICI A

Inscripcions aqui!