Warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/usr/home/hrtzfestival.com/:/home/hrtzfestival.com/:/usr/home/services/) in /usr/home/hrtzfestival.com/web/wp-content/themes/gather/functions.php on line 91 Warning: fopen(): Filename cannot be empty in /usr/home/hrtzfestival.com/web/wp-content/themes/gather/functions.php on line 92 Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/home/hrtzfestival.com/web/wp-content/themes/gather/functions.php on line 93 LAURA ESCANDELL – Hrtz Festival

LAURA ESCANDELL

 

 

És dissenyadora gràfica de moviment, treballa al Departament de Disseny Gràfic i Espai de TV3 realitzant la imatge gràfica de diferents tipus de programes i imatges de canal. També és Terapeuta Gestalt  amb la titulació de l’Institut Gestalt de Barcelona i actualment està cursant el curs d’Arterapeuta Gestalt amb el Psicòleg, Terapeuta i Arterapeuta Gestalt Ariel Deniz juntament amb el Centre de Gestalt EspaiLúdic de Barcelona.

Taller per potenciar la creativitat. “En el món de les idees, el joc té un gran poder que molt sovint no aprofitem. Si quan juguem treballem amb els sentits podrem veure com les emocions s’activen d’una manera instantànea. Adonant-nos del que ens proporcionen podrem arribar a treure idees molt més genuïnes i originals.”

Lloc: BAU, Centre Universitari de Disseny, ESPAI POLIVALENT EDIFICI A

Inscripcions aqui!