Warning: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File(/tmp) is not within the allowed path(s): (/usr/home/hrtzfestival.com/:/home/hrtzfestival.com/:/usr/home/services/) in /usr/home/hrtzfestival.com/web/wp-content/themes/gather/functions.php on line 91 Warning: fopen(): Filename cannot be empty in /usr/home/hrtzfestival.com/web/wp-content/themes/gather/functions.php on line 92 Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/home/hrtzfestival.com/web/wp-content/themes/gather/functions.php on line 93 LINALAB – Hrtz Festival

LINALAB

 

 

Lina Bautista, coneguda artisticament com Linalab, és una músic colombiana amb un projecte musical electrònic i experimental, que va entre el ambient, glitch, drone… Ha participat en festivals com Sirga Festival, Cau d’Orella, TEI international congress, Live.Coding.Festival, LEM, Eufònic y Mutek Digi Section.

Actualment treballa amb l’Orquesta del caos, associació i projecte d’investigació sobre la música experimental i l’art sonor, i amb Familiar, fent tallers DIY. També és membre de Sons de Barcelona , grup col·laboratiu d’artistes que treballen en incentivar l’interès en el so i tecnologies del so. És també coordinadora tècnica a Mediaestruch i ensenya en intitucions com SAE Institute i el Master en Art sonor de la Universitat de Barcelona.

Lloc: BAU, Centre Universitari de Disseny, ESPAI POLIVALENT EDIFICI A

Inscripcions aqui!